Pyydä uusin tuotehinnastomme sähköpostitse tomi@honeyhillwines.fi

Honeyhill Wines

Honeyhill Wines Oy on viinien ja alkoholijuomien maahantuoja ja tukkumyyjä. Olemme erikoistuneet eurooppalaisiin laatuviineihin, joilla on hyvä hinta-/laatusuhde. Etsimme valikoimaamme mielenkiintoisia hyvin tehtyjä viinejä. Näitä tekevät tyypillisesti perinteikkäitten viinimaiden pienet tuottajat, joiden vahvuudet ovat viinitekijän kokemus ja intohimo. Usein nämä viinintekijät noudattavat tuotannossaan kestävän kehityksen ja luonnonmukaisuuden periaatteita. Osalla tuottajista on myös luomutuotannon sertifikaatti.

Asiakkaiden tarpeet ovat valikoimamme kehittämisen lähtökohdat. Viinien kuluttajat ovat entistä asiantuntevampia ja tarjolla on oltava tasokkaita, mutta kohtuuhintaisia viinejä. Toimintamme perusta on Portugalissa, joka on perinteisten viinituotantomaiden hiomaton timantti. Nykyisin teemme tiivistä yhteistyötä yli 20 arvostetun tuottajan kanssa Portugalissa, Italiassa ja Itävallassa.

Tavoitteena on osaltamme edistää korkealaatuisten viinien saatavuutta Suomessa. Haluamme myös kantaa kortemme kekoon suomalaisen viini- ja ruokakulttuurin kehittämisessä. Järjestämme koulutusta ja räätälöityjä tasting –tilaisuuksia, joihin myös viinintekijämme säännöllisesti osallistuvat.

Honeyhillin toiminta alkoi keväälä 2006, jolloin hankimme alkoholijuomien maahantuontiluvat. Nykyisin viinejämme on saatavana lukuisista laatutietoisista ravintoloista Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Ensimmäiset Alkon listaukset tehtiin syksyllä 2011 ja tilausvalikoimaa täydennetään tasaisesti. Asiakaskohderyhmiämme ovat myös laiva- ja lentoyhtiöt. Toimistomme ja verollinen varastomme sijaitsevat Helsingin Lauttasaaressa. Verotonta varastoamme ja siihen liittyviä logistiikkatoimintoja hoitaa ME Group Oy. Henkilökuntamme ja kontaktiverkostomme vahva viinien ja HoReCa -alan asiantuntemus takaavat asiakkaillemme luotettavan palvelun kaikissa viinien hankintaan ja käyttöön liittyvissä asioissa.